Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /www/piarsoft/4sale.hu/marker-telekom.hu/inc/public/static.php on line 16

Unified Communication, VoIP rendszerintegráció

KOMMUNIKÁCIÓ ÉS EGYÜTTMŰKÖDÉS.

Főbb ismérvek: Hatékonyság, Egyszerűség, Mobilitás, Video alkalmazások, Üzemeltetési hatékonyság.

Régebbi elnevezésén IP telefonrendszer. tulajdonképpen a hagyományos telefon beszédforgalmi szolgáltatásokat váltja ki a számítástechnikai hálózat felhasználásával. Az IP telefonrendszer abban különbözik a hagyományos alközponti rendszerektől, hogy a beszédátvitel is a meglévő számítógép hálózaton keresztül, az adatátvitellel integrálva történik.

A változásokban a cél ugyanaz maradt: biztosítani a kommunikációt a felek között, a változást a csatornákban és a technikai adottságokban fedezhetjük fel.

A Unified Communication előnyei a szabványos VoIP alapú átvitelből erednek, mivel az infrastruktúra hatékonyabban használható ki. A vállalati alkalmazások gyorsabban, költséghatékonyabban integrálhatók  - már KKV szinttől.

Szabványos fővonali interfészek (Analóg, ISDN, VoIP) felhasználásával kapcsolódhatunk a nyilvános, vagy a vállalat meglévő hagyományos alközpontjához.
A mobil költségek csökkentésének céljából GSM adaptereken keresztül folytathatja hívásat.
Lehetőséget biztosít arra is, hogy közvetlen IP kapcsolaton keresztül más telefonközpontokhoz vagy szolgáltatókhoz kapcsolódjanak.

A Unified Communication képes jelezni egy adott felhasználó elérhetőségét függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. Az egységes híváskezelő alkalmazások segítenek a felhasználóknak kapcsolatot teremteni egymással, adott pillanatban megválasztva a kommunikáció leghatékonyabb módját.

A mobilmellékek segítségével már helytől függetlenül nobiltelefononjával része lehet a vállalati infrastruktúrának.

Computer Telefon Integrációval (CTI) már egyszerű anlóg telefonjával is fejlett szolgáltatásokat kaphat.

A Unified Communication alábbi főbb részekből áll:
Kommunikációs szerver, Call center, Hangposta, Hangrögzítés, Díjszámláló rendszer, Hang és video konferencia (HD minőségben is), Wireless IP telefon integráció, Jelenlét információ, E-mail, XML alkalmazások, Adatátvitel, stb.

UC


E-mail cím
Jelszó
 
 Regisztráció | Elfelejtett jelszó